dilluns, 26 de febrer del 2007

Contenidors de Reciclatge

El primer article que vull fer està relacionat amb l'actitud positiva i treballadora que han tingut els alumnes de 4t d'ESO D ja que gràcies a ells i a la seva tutora, s'han instal·lat contenidors de reciclatge a l'exterior del Centre, tant de paper, com de vidre i de plàstics.

L'Institut Miquel Peris i Segarra està al programa Recicla l'Escola, que és un projecte per a educar els alumnes i els professors en la sostenibilitat. Una de les activitats que es volia dur a terme era el reciclatge de paper, pero no ho podíem fer perquè no disposàvem de contenidors grans per a poder abocar-lo.

Els alumnes de 4t d'ESO D van escriure una carta i la van enviar a l'Ajuntament de Castelló. A partir d'eixe dia, només va caldre esperar i el dia 12 de Desembre ens van posar els contenidors al costat del Centre.L'alegría tant per part dels alumnes com per part del professors va ser enorme, perquè d'aquesta manera podem començar a treballar un dels temes mediambiental que és el reciclatge.

Ací sota hi ha una fotografia dels alumnes de 4t d'ESO D(*) on expressen la seva alegria en haver obtingut els contenidors.


Enhorabona!


(*) He hagut de restringir la foto i únicament ixen els alumnes que han portat un full d'autorització dels pares.



3 comentaris:

J Lluís Ruiz ha dit...

Felicitats pel treball ben fet

MAR CASTON ha dit...

M'ha agradat molt el teu article. És una cosa molt bona la que haveu aconseguit i amb molt d'esforç, i , això s'ha de compartir i comunicar. M'agrada la foto del centre, però, com diu Ana, també ens hem de fer crítiques constructives. Allà vaig. Pense que la foto dels alumnes dóna una impresió extranya amb els ulls tapats. És clar que la intenció és bona, però aquest tipus de foto és millor no posar-la. És una opinió.

MAR CASTON ha dit...

Ara sí que tens una foto bonica. M'alegre que haja servit als alumnes per a donar la seua autorització. Fins prompte.